• EFIKASITETI ËSHTË I KONFIRMUAR
 • PRODHIM I VITIT .
 • 100% PËRBËRËS NATYRORË Ripërtrirje

Regjenerimi i përgjithshëm i flokëve për 28 ditë

 • Ndalon rënien e flokëve
 • Zgjon gjëndrat e qimeve
 • Mbron nga rënia

NDALONI PËRGJITHMONË RËNIEN E FLOKËVE!

Ponuda ističe za
00:00
BLENI MENJHERË ME ZBRITJE!
 • Ndalon rënien e flokëve
 • Zgjon gjëndrat e qimeve
 • Mbron nga rënia

NDALONI PËRGJITHMONË RËNIEN E FLOKËVE!

-50%
BLENI MENJHERË ME ZBRITJE!
9600ALL
4800ALL

UZROCI HUMBKE E FLOKËVE TEK MESHKUJT

 • TRASHËGIMIA
 • Çekuilibër
  hormonal
 • Stres
 • Bllokim i gjëndrave të qimes
 • Ndikim i faktorëve toksik

ÇFARË EFEKTI Lossless KA DHE PSE ËSHTË MË I MIRË SE TË TJERËT

 • Mënyra ku Lossless ndikon në rritjen e flokut nëpër vende me dendësi të ulët dhe flokë shumë të hollë dhe krijon pengesën kundër dëmtimit të lëkurës.
 • Aktivizon gjëndrat e përgjumura të qimes në nivelin mikroqelizor , i revitalizon përmbrenda duke ju falënderuar bashkësisë së përbërësve ushqyes.
 • Ndalon humbjen e mëtejme të flokëve duke forcuar dhe ripërtrier gjëndrën e qimes. Krijon shtresën mbrojtëse kundër efekteve negative ambientale.

Lossless BASHKON PËRBËRËS MË TË FUQISHËM PËR FORCIMIN E FLOKËVE

 • CINK INHIBITOR
  Potencon cinkun në veprimin frenues veprimin në enzimën 5 alfa reduktazë, e cila shkakton humbjen e flokëve dhe hiperborët në alopecinë androgjenetike
 • HEKURI
  Mungesa e hekurit është njëri ndër shkaktarët kryesorë për humbjen e flokëve.Ndalon paraqitjen e pjesëve të ndjeshme dhe ndalon plasaritjen e flokëve dhe thonjëve.Është pro-oksidant i shkëlqyer,në kombinim me vitaminën E në tërësi e eliminon oksidimin.
 • KOMPLEKSI VITAMINAVE B
  Vitaminat B12, B3 dhe B5 ndihmojnë reproduktimin e rregullt të kobalminës,
  dhe ndikojnë në rritje të rregullt të qimeve në organizëm. Janë të nevojshëm edhe për sintezën e rruazave të kuqe të gjakut .Ndikojnë në transport të rregullt të oksigjenit në çdo qelizë të organizmit, dhe e ngritin qarkullimin e gjakut deri në rrënjë.
 • CISTEIN dhe METIONIN
  Frenuesit themelorë
  për formimin e keratinës , që është materiali kryesorë për formimin e flokut.Këto dy aminiacide ja kthejnë shkëlqimin dhe forcën flokut dhe rrënjës së flokut.
FORMULË
UNIVERZALE
PËR
MESHKUJ DHE FEMRA!
shkëlqyeshlm vepron në flokë të ngjyrosur
shkëlqyeshëm vepron në flokë të ngjyrosur
E THJESHTË DHE E LEHTË PËR PËRDORIM!
 • Flokë të butë dhe të mëndafshtë
 • ZVOGËLON RËNIEN E FLOKËVE
 • ZVOGËLON RËNIEN E FLOKËVE PËR 99%
 • MBAJTJE E REZULTATIT
mnedim i ekspertit për Lossless shamponin

Të gjithë mund të vuajnë nga humbja e flokëve , pavrësisht gjinisë. Kvaliteti momental i ambientit , punë e vazhdueshme, ushqyerje e çekuilibruar përkeqësojnë më tej gjendjen e skalpit dhe flokëve.

Si rezultat floku bie, e humb fuqinë dhe volumin , çahet dhe bie.Si trikolog gjatë viteve kam praktikuar shumë vegla cilat i kishin ndihmuar pacientëve në shtëpi për ta forcuar flokun , ta mbajnë dukjen e mirë dhe rregullojnë strukturën e flokut.

Lossless shamponi për flokë - është një zbulim i vërtetë !Përbërësit natyrorë që janë pjesë e përmbajtjes së tij në mënyrë efikase e ripërtrijnë flokun e dëmtuar.Hulumtimet klinike të shamponit kanë treguar ekikasitetin e tij kundër humbjes së flokëve.

Gadović, Ivan,
profesor, trikolog

100% produkt natyrorë
EVALUIMI Losslessa
 • Para
  Gjatë
  Pas 2 javëve i kam parë rezultatet!Para aplikimit me kujdes e kam shikuar pjesën e kokës dhe skalpin. ... 7. deri 8. ditë aplikimit kam fillau ti vërejë flokët e vogla të errëta ... Nuke kam parë nga larg , por e kam zbuluar se floku i ri ka filluar të rritej! Kush kishte besuar se nuk është e vërtetë thënia që nuk këthehet floku i humbur . Nuk e kam vërejtur ndonjë të metë.
  Ivan, 37 vjeç
 • Para
  Gjatë
  Pas 35 vjetëve kanë filluar të shfaqen humbjert e flokut. Rastësisht e fitova shamponin për rritjen e flokut Lossless dhe vendosa ta shpëtojë flokun që më ka ngelur .Pas 4 muajve shokët e mi e kanë vërejtur që floku ishte shfaqur në vendet ku ishte vetëm hapësira boshe.Edhepse në fillim nuk besoja , fillova ta përdorë çdo ditë. Pas një viti floku mu bë më i dendur. I shpëtova flokët duke ju falënderuar programerëve të këtij produkti ! KUFIZIME!
  Alija, 52 vjeç
 • Para
  Gjatë
  Në fillim çka dua të shohë është efikasiteti .Floku ka filluar të rritet në vendet ku nuk kishte më, dhe qimja ishte më e dendur . E dyta , rënia është ndalur e tëra. E treta, floku është forcuar. Në afatin prej 1 muaji , e këtheva vetëbesimin për dukjen time dhe për mua. Ju faleminderit !
  Sabrija, 40 vjeç
VËMENDJE
Për të shmangur imitimet e rreme dhe jo standarde ,produktin origjinal e bleni vetëm në këtë faqe.
100% KVALITET PRODHUES I GARANTUAR!
REKOMANDIMET E EKSPERTËVE
SI TA DORËZONI POROSINË?
 • HAPI I PARË
  Lajmërohuni në këtë faqe duke e mbushur modelin e mëposhtëm.
 • HAPI I DYTË
  Një nga kolegët tanë do të ju kontaktojë në më pak se 60 minuta.
 • HAPI I TRETË
  Me kujdes do ta paketojmë porosinë e juaj dhe do ta dërgojmë po atë ditë.
 • HAPI I KATËRT
  Paguani vetëm kur ta merrni porosinë.
 • EFIKASITETI I KONFIRMUAR
 • PRODHIM I VITIT
 • 100% PËRËBËRËS NATYRORË

OBNOVA KOSE U 28 DANA

-50%
BLEJENI MENJHERË ME ZBRITJE!
9600ALL
4800ALL
BLEJENI MENJHERË ME ZBRITJE!
9600ALL
4800ALL