Të rejat mbi ilaçet në qytetin e Tiranës
Parazitologjia // Intervistë me ekspertin

Era e keqe e gojës për shkak të PARAZITEVE. Infeksionisti kryesor i sugjeron qytetarëve se si të shpëtojnë veten dhe të dashurit e tyre.

Nga redaksia: mjekët kanë zbuluar një shkak të ri të shfaqjes së frymës së keqe: infeksion nga parazitët. Studimi sapo doli në konluzion se mbeturinat e prodhuara nga parazitët janë toksike dhe formojnë një atmosferë brenda stomakut që është e favorshme për formimin e baktereve dhe krimbave. Për këtë arsye, njerëzit e infektuar me parazitë mund të kenë frymë të keqe.

- Sot flasim për këtë me drejtuesin e Institutit Shqiptar të Parazitologjisë Dritan Kola.

- Dr Kola, mirëmëngjes! Le të fillojmë me pyetjen kryesore. A është e vërtetë që Tirana është qyteti me shkallën më të lartë të infeksionit me parazitët në popullatë?

«- Po. Tirana është në vendin e parë për infeksionet e shkaktuara nga parazitët. Faji është gjendja e keqe e ekologjisë së qytetit, neglizhenca e qeverisë ndaj njerëzve ".

- Doktor Kola, sa është e vërtetë lidhja ndërmjet frymës së keqe dhe infeksioneve nga parazitët?


- Vetëm nja dy vjet më parë, komuniteti mjekësor besonte se fryma e keqe formohet në gojë. Në vend të kësaj, studimet e fundit kanë treguar se në realitet arsyeja kryesore është një tjetër dhe është e lidhur me stomakun (i cili gjithmonë ka qenë problem nëse preket nga parazitët). Në këtë mënyrë, studiuesit kanë kuptuar se është e papërshtatshme të injorosh një simptomë të tillë. Infeksioni nga parazitët në formë të rënduar praktikisht përfshin të gjitha sëmundjet serioze që ekzistojnë.


Fryma e keqe është një shenjë e qartë e pranisë së parazitëve në trup
e cila mund të çojë në komplikime fatale 'Unë personalisht besoj në studime dhe mund të them që ato përputhen me ato të institutit tonë. Një "frymë e keqe" e parëndësishme do të shndërrohet në një sëmundje më serioze. Në fakt, rreth 92 përqind e vdekjeve kanë të bëjnë me parazitët . Dhe kjo nuk do të thotë vetëm vdekje nga sëmundja, në fakt shumica e të ashtuquajturave "vdekje natyrore" janë shkaktuar në të vërtetë nga parazitët.

- Zakonisht me infeksionin parazitar njerëzit mendojnë për krimbat e zakonshëm, por si mund të çojnë në fryma e keqe deri në vdekje?

- Në realitet është një keqkuptim të besosh se parazitët janë vetëm krimba. Ekziston një sasi e madhe parazitësh të ndryshëm që jetojnë në organe të ndryshme. Natyrisht ato përfshijnë sëmundje të ndryshme. Po, edhe krimbat, për të qenë të saktë helmitët, janë shumë të rrezikshëm. Ata gllabërojnë zorrën në kuptimin e vërtetë të fjalës, duke çuar në shkatërrimin e saj, deri në vdekje. Dhe aq më tepër derisa parazitët janë komplekse për tu shkatërruar.

Në trupin tonë ka mijëra parazit, të cilët lehtë mund të jetojnë në mëlçinë, trurin, mushkëritë, gjakun, stomakun dhe zorrët tona. Dhe praktikisht të gjithë janë vdekjeprurës. Disa prej tyre menjëherë fillojnë të veprojnë në mënyrë agresive, duke prishur trupin. Një pjesë e tyre vepron për një kohë të gjatë në një mënyrë të padukshme, derisa të arrijnë deri në atë pikë sa organizmi i njeriut nuk mund të durojë më praninë e tij dhe ndodh vdekja.

Përveç kësaj, sigurisht mund të them që praktikisht të gjithë vuajnë nga parazitët. Problemi është se shumica e këtyre janë praktikisht të pa identifikueshme. Dhe kur shfaqen pasojat, mjekët më në fund përpiqen t'i eliminojnë ato. Edhe në organet e hapura për viviseksion, nevojiten analiza speciale për t’i gjetur ato. Ose të paktën të gjeni shumicën e tyre.

Ka mijëra parazitë, të cilët mund të jetojnë në mëlçinë, trurin, mushkëritë, gjakun dhe stomakun tuaj. Dhe praktikisht të gjithë janë të vdekshëm. Dhe gjithçka zakonisht fillon me frymë të keqe

- A mund të jepni disa shembuj konkretë të infeksionit parazitar?- Mund të sjell njëqind shembuj. Epo, për sot unë ndalem në ato lloje të infeksioneve që japin shembullin më të qartë se si dëmtuesit mund të jenë të rrezikshëm.

Së pari, siç doli, disa lloje të krimbave mund të çojnë në kancer. Përveç kësaj, teknikisht, personi, por krimbi, nuk merr kancer. Por qelizat e tyre të dëmshme riprodhohen brenda trupit të njeriut, duke infektuar kështu personin. Kjo ndodh kur larvat e krimbave depërtojnë gjëndrat dhe nyjet limfatike nëpër zorrë. Si rezultat, ato shndërrohen në grupime tumori, të cilat më pas çojnë në rezultate të njohura. Vdekja vjen si pasojë për disa muaj. Vetëm një javë më parë kemi hasur në një nga vdekjet e zakonshme nga grupimet e tumorit të këtij lloji.

Në qendër të kësaj fotografie: qeliza të dëmshme nga klasteri, të cilat i transferohen qenies njerëzore nga krimbi-parazit

Një rast tjetër i zakonshëm është infeksioni me parazitët e trurit. Kjo përfshin neurozë, lodhje të shpejtë, eksitim jashtë kontrollit dhe ndryshime të papritura të humorit. Në fazën më të përparuar, kur truri është plot me parazit, formohen llojet më të rrezikshme të sëmundjeve, të cilat përfundimisht çojnë në vdekje.

“Ne kemi një arkiv fotografik me autopsi, ku janë gjetur parazitët brenda organeve. Unë nuk mund t'ju tregoj këto foto sepse ato janë të frikshme. »


Shembulli i tretë është infeksioni me parazitët e zemrës. Besohet se është një lloj infeksioni shumë i rrallë. Në realitet mund të gjejmë parazitët e zemrës edhe në sasi të vogla në 23 përqind të popullsisë. Prandaj mund të themi se është pothuajse një e katërta e popullsisë. Në fazën fillestare ato janë absolutisht të padukshme, prania e tyre nuk përfshin efekte të dukshme. Sidoqoftë, sa më shumë kohë kalon aq më shumë rezultatet shihen. Ata janë shkaku kryesor i sëmundjeve më të zakonshme të zemrës, dhe për të qenë të saktë, pothuajse 100 përqind e vdekjeve kardiake kanë të bëjnë me parazitët.

- Çfarë tjetër është e rrezikshme në lidhje me infeksionin parazitar?

Sa për burrat, parazitët përfshijnë: probleme të prostatës, impotencë, adenoma, cistit, rërë dhe gurë në veshka, në fshikëz.
Ndërsa për gratë: dhimbje dhe inflamacion i vezoreve. Formimi i fibromës, miomës, mastopatisë fibro-cistike, inflamacioneve të ndryshme në organet e brendshme ekskretuese. Dhe qartë plakja e lëkurës ".

- Si mund të mbroheni nga parazitët? Me disa analiza apo ilaçe?


- Fatkeqësisht duhet të pranojmë se në ditët e sotme nuk ka instrumente të sakta të sakta për të diagnostikuar se cilët parazit janë të pranishëm dhe në çfarë sasie brenda organizmit. Kjo për faktin se ekziston një sasi e pamundur e llojeve të ndryshme të dëmtuesve, dhe për fat të keq është e pamundur të përcaktohen se cilat janë të pranishme. Procedura e plotë kundër parazitëve në Shqipëri është në dispozicion në shumë pak klinika dhe me një shpenzim të jashtëzakonshëm.

Simptomat e para përmes të cilave mund të kuptoni se organizmi juaj preket nga parazitët janë:

  • Era e keqe e gojës
  • Alergji (përgjumje, lot, mukozë)
  • Ndikime të shpeshta, ethe, hundë të zëna
  • Lodhja kronike (ju lodheni shpejt)
  • Dhimbje koke kronike, diarre
  • Dhimbje në kocka dhe nyje
  • Nervozizëm, gjumë i kompromentuar dhe oreks
  • Rrathë të errët

Nëse gjeni dy nga simptomat e listuara, ju vuani absolutisht nga një infeksion parazitar.

Nëse duam të ndalemi te ilaçet, dalim kundër problemeve. Në ditët e sotme ka vetëm një zgjidhje për të hequr qafe parazitët, që për fat të mirë është e gjitha Italo - Shqiptare.

- Cila është kjo zgjidhje dhe kush e gjeti atë? A mund të na tregoni detajet?


- Ky është Germostop, prodhuar me pjesëmarrjen e Instituteve Italo - Shqiptare të Parazitologjisë disa studentëve të rinj. Paralelisht, ne kemi punuar në dy duzina të produkteve të kontrollit të dëmtuesve. Gjatë procesit, megjithatë, ne vendosëm të përqëndrohemi te Germostop, i njohur si një variant më efektiv.

Germostop ofron një përzierje unike e bimëve natyrale anti parazitare shume efektive. Në ditët e sotme është padyshim produkti i vetëm që funksionon. Dhe nëse duam të flasim për para, Në Europen lindore ata janë të gatshëm të blejnë Germostop me çdo kusht. Fatmirësisht, megjithatë, me urdhër të qeverisë, një pjesë e madhe e produktit duhet të mbetet brenda shtetit tonë dhe t’u shitet qytetarëve Shqipëtar.

Për më tepër, për shkak të çmimit të rritur me rreth dhjetë herë për blerësit e huaj, neve na lejohet të blejmë brenda kombit Shqipëtar Germostop me çmime edhe nën koston e prodhimit.

- Pse është aq efektiv Germostop? Pse ndryshon nga produktet e tjera të pastrimit kundër parazitëve?- Siç e kam thënë tashmë, në ditët e sotme është produkti i vetëm që funksionon për pastrimin e organizmit nga parazitët. Kjo është arsyeja pse kompanitë farmaceutike dhe prodhuesit e ilaçeve janë nën presion të madh kundër këtij produkti. Kur krahasohet me produkte të tjerë, Germostop hyn menjëherë në veprim kundër çdo lloj paraziti që mund të infektojë njerëzit. Duke marrë parasysh faktin se është e vështirë të sigurohet një diagnozë e plotë, kjo lejon që të pastrohet plotësisht i gjithë organizmi në mënyrë efektive. Siç u përmend nga unë më parë, është praktikisht e pamundur të kuptohet se cili organ në veçanti është i infektuar. Germostop zgjidh problemin në rrënjë, pasi eliminon çdo lloj paraziti ekzistues, pavarësisht se ku ata jetojnë, nga palca kurrizore në zemër, nga mëlçia në zorrë. Asnjë lloj tjetër produkti ekzistuese nuk do të jetë në gjendje të japë kurrë rezultate të ngjashme.

Për më tepër nuk është një përgatitje kimike, por një produkt plotësisht natyral, plotësisht hipoallergjik, i cili nuk përfshin asnjë lloj dekompensimi të zorrëve ose probleme të tjera që mund të ndodhin kur trajtohen me përbërës kimikë, të cilat përveç sjelljes së një rezultati pozitiv shkatërrojnë organizmin nga brenda duke e mbushur me toksina .

- Unë mendoj se do të jetë interesante për lexuesit tanë të dinë se ku mund të blejnë Germostop!- Në këtë moment Germostop mund të blihet vetëm me porosi në faqen zyrtare të internetit. Ne jemi përpjekur në mënyrë të përsëritur ta nxjerrim për shitje në farmaci, por ata janë të gatshëm ta shesin vetëm me çmimin maksimal, duke e shitur atë sa më të shtrenjtë të jetë e mundur, gjë që nuk mund ta përballojmë. Ju e kuptoni, Instituti i Parazitologjisë është një strukturë tregtare. Por ne nuk kemi asnjë qëllim tregtar. Ne thjesht duam të trajtojmë sa më shumë njerëz. Kjo është arsyeja pse ne madje e shesim më pak se kostoja e prodhimit, duke iu referuar asaj me eksportin. Ndërsa qëllimi i zinxhirëve farmaceutikë është të fitojnë, kjo është arsyeja pse ne nuk jemi dakord dhe në asnjë mënyrë nuk mund të bashkëpunojmë.

Shpresoj se me kalimin e kohës do të jemi në gjendje të gjejmë një marrëveshje, dhe Germostop do të shitet me çmimin tonë edhe në farmaci. Fatkeqësisht, për momentin mund ta blini vetëm online. Ne jemi përpjekur ta bëjmë atë të lehtë dhe të shpejtë, produkti dorëzohet me postë ose korrier dhe pagesa bëhet me para në dorëzim pas kontrollit. Nuk ka nevojë për përpjekje të mëtejshme!

- Ndoshta ka diçka tjetër që ju dëshironi t'u tregoni lexuesve tanë para përfundimit të intervistës?


- E vetmja gjë që dua të them është "të kujdesesh për jetën tënde dhe shëndetin tënd"! Ju gjithashtu nuk mund të dyshoni se parazitët jetojnë në trupin tuaj brenda 97-98 përqind të kohës. Mund të jenë kudo, në gjak, në zorrë, në mushkëri, në zemër, në tru. Parazitët ju hanë fjalë për fjalë nga brenda, duke infektuar dhe helmuar trupin. Si rezultat, shfaqen një mori problemesh shëndetësore që e bëjnë jetën më të shkurtër 15-25 vjet. Dhe kjo për të mos përmendur rastet e vdekjeve të papritura, të cilat lidhen gjithashtu me parazitët e trupit të njeriut.

P. S .: Ne i kërkuam Dr. Kola të bënte një zbritje të mëtejshme për lexuesit tanë, dhe ai ra dakord. Tani mund të porosisni Germostop me një zbritje shtesë 50%.

POROSIT

* zbritje 50%
Komentet e sotme

Monda, Durrës

Porosita këtë produkt. Kam pasur probleme me frymën e keqe. Tashmë në ditën e pestë kuptova se si fryma bëhej më delikate dhe e këndshme. Përveç kësaj, stomaku filloi të funksionojë më mirë. Tani për siguri do e përdor atë çdo 3 muaj.

Valentin, Berat

Kur fillova të merrja Germostop, kurrë nuk e imagjinoja që do të kishte këtë efekt. Dhimbjet e stomakut u zhdukën (sikur të kishte diçka në zorrë), fryma e keqe u zhduk plotësisht bashkë me aromën. Dhe tani në moshën 53 vjeç mund t’i jap një plumb 30 vjeçarit. Ju faleminderit shumë, hapini sytë njerëzve, duke u thënë atyre se cili është problemi. Ju nuk i dëgjoni këto gjëra nga mjeku në detyrë!

Etleva, Tiranë

Unë e uporosita Germostop, korrieri ma dorëzoi dy ditë më vonë. Pasi fillova ta pija, nuk mund ta imagjinoni se çfarë doli nga trupi im ... kurrë nuk kisha menduar se mund të ketë kaq shumë pisllëqe në zorrët e mia. Unë thjesht kam frikë të mendoj se kam jetuar me këta parazitë brenda..

Aneta , Tiranë

Faleminderit për artikullin! Ju përgëzoj !

Artur, Vlorë

E porosita . Ata premtuan ta dorëzojnë atë brenda 2 ditësh (në Vlorë), mirë, do ta shohim..

Emine, Prishtinë

Piva Germostop. Efekti është i papërshkrueshëm. Ndihem e re dhe e rigjeneruar . Imuniteti është përmirësuar, në 3 muajt që kanë kaluar që kur fillova të pija, nuk u sëmura kurrë. Unë e rekomandoj atë për të gjithë!

Elona, Lushnje

Disa kohë më parë pashë një transmetim në Rai1 në lidhje me parazitët që sulmojnë njerëzit. Ata folën për këtë produkt, ata u mburren se ne kemi krijuar produktin më të mirë kundër parazitëve . Kishte edhe disa ministra.

ErletaGjakovë

Gjyshja më mësoi të çlirohem plotësisht nga parazitët. E gjithë familja tani pi Germostop, fëmijët i hekin kollaj krimbat e rrumbullakët në lëvizje. Fatkeqësisht, nuk mund t'i zgjidhja problemet me frymën e keqe. Kam porositur këtë produkt dhe zgjidha problemin një herë e përgjithmonë! Ne ndaluam përdorimin ilaqit të gjyshes (e cila shijon shumë) dhe tani të gjithë përdorim Germostop. Efekti është i njëjtë, çmimi është i shkëlqyeshëm dhe shija është e mirë.

Sotir, Himarë

Unë gjithmonë kam pasur probleme me kokën. Kam pirë Germostop disa javë dhe dhimbja pushoi . Tani mendoj, mbase kishte diçka në tru ...

Saide, Kavajë

Intervistë interesante, faleminderit! Hapni sytë njerëz!

Nora, Durrës

Unë bashkohem me rekomandimet. Kur fillova të pija, çdo ditë nxirrja parazitë nga jashtëqitja . Unë iu drejtova një parazitologu i cili më tha që ishin krimbat që kishin goditur në mëlçi. Po të mos ishte për Germostop, do të kisha vdekur më së shumti në 2-3 vjet.

Bruna, Gjilan

A nuk është kjo një mashtrim? Pse e shesin në internet?

Lola, Shijak

Bruna, por të paktën e keni lexuar intervistën? Ata e shesin atë në internet sepse farmacitë duan të fitojnë edhe me këtë! Dhe atëherë çfarë lloj riprodhimi mund të ketë nëse paguani me shtrenjtë ? Unë e porosita dhe korrieri ma dorëzoi në kohë. Kam paguar vetëm pasi kam kontrolluar. I njëjti sistem vlen edhe kur tërhiqeni nga zyra postare. Gjithashtu tani në internet shesin gjithçka, nga rroba në këpucë, nga mobilje deri në elektronikë.

Bruna, Gjilan

Atëherë duhet të jetë e sigurt, nëse paguani ashtu. E porosis menjëherë.

Ola, Durres

Produkt i shkëlqyeshëm. E mora bashkë me burrin tim, të dy jemi shumë më mirë. Sikur të ishim përtërirë vërtet, kemi më shumë forcë dhe iniciativë. Parazitët shkatërrojnë trupin. Pasi të lironi veten, ju jeni një person i ri.

Ekrem, Prizren

Faleminderit për lajmet , është koha që t’i dhuroni vetes një të qeshur. Një herë në jetë. Asnjëherë më parë, por tani mendoj se pa parazitë je më i mirë :) Kush e di se sa grumbullohen gjatë jetës.

Xhulia , Shkodër

Unë kam lexuar komentet dhe do e porosis :)Porositni Germostop direkt nga instituti i parazitologjisë me 50% zbritje

copyright Privacy policy User agreement